ديننا حياتنا (بحبك يارب)
زائرنا الكريم....اهلا بيكcheers cheers نورتنا..انت غير مسجل معانا فى بيتنا التانى..منتدى ديننا حياتنا (بحبك يارب)..

ايه رايك لو تشارك معانا لنعيش كلنا حياتنا بديننا..منتظرينك...

كلنا بنحبك فى اللهflower.flower... ...
ديننا حياتنا (بحبك يارب)
زائرنا الكريم....اهلا بيكcheers cheers نورتنا..انت غير مسجل معانا فى بيتنا التانى..منتدى ديننا حياتنا (بحبك يارب)..

ايه رايك لو تشارك معانا لنعيش كلنا حياتنا بديننا..منتظرينك...

كلنا بنحبك فى اللهflower.flower... ...
ديننا حياتنا (بحبك يارب)
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى اسلامى اجتماعى..تحت اشراف الاستاذ محمد طه

 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
جروب الفيس بوك..
موقع رسول الله.. 

موقع الربانية..الشيخ يعقوب

موقع عمروخالد..

موقع الشيخ حسان..
موقع مصطفى حسنى
سلسلة وبرنامج (بحبك يارب)...
صفحة محمد طه..

 

 ولا حوجه للستات

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حوده كرامه
عضو فضى
عضو فضى
حوده كرامه


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
عدد المساهمات : 685
الاوسمة : ولا حوجه للستات Empty
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
نقاط : 908
السٌّمعَة : 3

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالإثنين 23 نوفمبر - 0:18

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


من اليوم


هنعتمد على نفسنا



هننزل هنا طريقهة عمل الحلويات والاكل والعصائر
ان شاء الله



والان

مع اولى مفاجائتنا















طريقه دجاج كنتاكى



ولا حوجه للستات In






المقادير:
8
قطع
مقطعة


طحين


بقسماط

بيض

بهارات

ملح

زيت للقلي






الطريقة:


تغسل الدجاجة

وتقطع 8 قطع،


يخلط الطحين مع البهارات والملح


، يضرب البيض مع قليل من الملح و الفلفل الاسود.

يغطي الدجاج بالطحين
ثم بالبيض
ثم بالقسماط

و يوضع في صينية،

يعمل الباقي نفس الطريقة حتى تنتهي من المقدار،



ادخل الصينية الفريزر لمدة 10-15 دقيقة،

في هذه الاثناء سخن الزيت الغزير(كتير ) في مقلاة،


اخرج الدجاج من الفريزر على المقلاة،
اقلي حتى يشقر لونة.








وبالهنا والشفا







مع تحيات
الشيف المزيف /حوده كرامه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
صدق وعده
نائب المدير
نائب المدير
صدق وعده


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag10
الاقامة : بلاد الله الواسعة
العمل/الترفيه : رحالة !!!
الحال : الحمد لله ..
عدد المساهمات : 194
الاوسمة : ولا حوجه للستات 26411181
الحال : 0
تاريخ التسجيل : 21/10/2008
رقم العضوية : 2
شيخك المفضل : نبيل العوضى
نقاط : 150
السٌّمعَة : 3
احترام المنتدى : ولا حوجه للستات 111010

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالإثنين 23 نوفمبر - 2:26

والله العظيم انا ماقاادر يامحمود...ضحكتنى بجد..دمك زى العسل يابنى....ومتقلقش انا مضبط حياتى وبعك احلى عك فى الدنيا.........بس تمام كنتاكى.......
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://dhyatna.yoo7.com
حوده كرامه
عضو فضى
عضو فضى
حوده كرامه


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
عدد المساهمات : 685
الاوسمة : ولا حوجه للستات Empty
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
نقاط : 908
السٌّمعَة : 3

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالإثنين 23 نوفمبر - 8:14

صدق وعده كتب:
والله العظيم انا ماقاادر يامحمود...ضحكتنى بجد..دمك زى العسل يابنى....ومتقلقش انا مضبط حياتى وبعك احلى عك فى الدنيا.........بس تمام كنتاكى.......



ياعم تعك بمزاجك احسن ما تعك غصب عنك

تلاقى نفسك بيتجرب فيك اكلات



حكم الستات دول عليهم شوية اختراعات فى الاكل



تقولك تعالى ياحبيبى انا عاملاك اكله هتاكل ودانك وراها


عاملالك مهلبيه بالبتنجان المحشى ببذر البطيخ


ايه رأيك بأه

وما تقدرشى تفتح بئك بكلمه يباشا ولا حوجه للستات 748347

دى الحكومه ياعم الحاج




ف انا عملت تعليم الاكلات دى هنا
بدل ما يبقا بالعافيه بعد كده

انته عارف احنا داخلين على منعطف خطير


دول ليهم وحدهم دلوقتى 64 مقعد فى مجلس الشعب
وطبعا ما قبل ذلك معروف
المجلس القومى للمرأه
والخلع
وقاضية
وزيره
ومديره
ورئيسة جامعه
وعضو مجلس شعب




فمن بدرى بدرى نتعلم عشان اكيد هيجى اليوم اللى

ندخل المطبخ
وعاوزين ندخله
باحترامنا كده
وبكرامتنا




بدل ما نلاقى بعد كده دعوى قضائيه ضد الراجل....

وذلك بالتهم التاليه:

عدم دخول الزوج للمطبخ


عدم القيام بواجباته المنزليه



والتقصير الفادح والاهمال ...



وتزيد التهم بأه



بتهمه خطيره للراجل
الا وهى/:::::::::
















قلب نظام المنزل ....

وانته عارف التهمه دى فيها حكم ...هااا وى

خلينا كده من نفسنا ناخد احتياطاتنا بدرى بدرى






وعلى رأى المثل:
الراجل مش بس بكلمته...الراجل بطبيخه وحلته
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حوده كرامه
عضو فضى
عضو فضى
حوده كرامه


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
عدد المساهمات : 685
الاوسمة : ولا حوجه للستات Empty
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
نقاط : 908
السٌّمعَة : 3

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالأحد 13 ديسمبر - 4:11

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الى كل الرجال المغتربون

الى كل الرجال المغلوبون
(طبعا من الستات ومن العك اللى بيشوفوه)


الى كل الرجال المطحونون

الى كل الرجال المفجوعون


معلشى غبت عليكم


النهارده قبل ما اقولكم على جديد اليوم...دعواتكم يارجاله ليا
اوعوا تنسون
((اللى هو انا يعنى ..ادعولى))


والان



نيجى لجلقة اليوم




ولا حوجه للستات 7_cul
ولا حوجه للستات Alfaris_net_1246489454

ياترى دى ايه؟؟؟








دى





اسمها




<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td style="BACKGROUND-IMAGE: url(images/myframes/7.gif); WIDTH: 100%; HEIGHT: auto" align=middle>ام




حسن




ولا حوجه للستات 63

قصدى

على





النهارده مع:

ام على





سبب تسميتها بالاسم ده:

ان شجر الدر فقد قتلت زوجها المعز أيبك قبل أن يقتلها هو. أرسلت له خمسة ليقتلوه فقتلوه وقد استنجد بها أثناء قتله فقالت أتركوه ولكن رفض الخمسة لأن تركه يعني أن يقتلهم جميعاً. ثم أراد مماليك المعز - المعزية - قتل شجر الدر فحماها الصالحية - مماليك زوجها الأول السلطان الصالح نجم الدين أيوب.

ثم "حُملت شجر الدر إلى ضرنها (( أم علي )) في يوم الجمعة 17 من الجواري ضربوها بالقباقيب في الحمام (( أعزكم الله )) إلى أن ماتت في يوم السبت.
وألقوها من سور القلعة إلى الخندق...فبقيت في الخندق أياماً...ثم دفنت بعد أيام...

و فرح شجرة الدر بهذه المبالغة لم يكن عاديا فقد امرت بخلط الحليب مع السكر وتطرية الخبز به و توزيعه على الناس ,, وقد استساغ الناس هذا الطعم وأصبحوا يتسائلون عن المناسبة واسم الطبق فكان الجواب (( ام علي )) اختصار للحادثة كلها .. مع الايام تم ادخال التحسينات على الطبق و ادراج المكسرات والقشطة وخبزه في الفرن ليكون ألذ وأشهي





طبق ام على


الكمية
النهارده
تكفي: 4 أشخاص

وقت التحضير: 20 دقيقة

وقت الطهي: 20 دقيقة








المقادير:


-ربع كيلو جلاش طازج
(من اى محل او سوبر ماركت)

-كيلو ونصف لبن
(واللى هيستهبل ويشرب كوباية من ورايا هطفحاله بعدين صبركوا عليا)


-ربع كيلو سكر للتحلية

-1كوب سمن للتحمير
(وانصحكم بلاش سمن الهانم او اى سمن فيها اسم ستات)



-مكسرات مفرومة
اولوز مقشر ومقطع او فستق

(ولو انى عارف طفاستكم هتاكلوا المكسرات كلها وهتحطوها فى بطنكم مش فى الاكله دى)






-/1 كوب جوز هند مبشور


-مقدار من الزبيب








التحضير:


-يقطع الجلاش الى اجزاء وسط على شكل الاناء ثم تحمر واحدة تلو الاخرى وترفع بسرعة ويوضع على ورق شفاف


-يرص نصف مقدار الاجلاش المحمر فى صنية ثم توضع المكسرات و جوزالهند والمكسرات


-ثم تغطى بالنصف الاخر


-يسخن اللبن ويحلى بالسكر ثم يضاف الى الجلاش بحيث يتشرب جيدا



-تترك الصنية حوالى ربع ساعة ثم تدحل الفرن حرارة متوسطة حتى يحمر الوجة







وبالهنا ..والشفا









مع تحيات
الشيف المزيف/حوده كرامه </TD>
<td style="BACKGROUND-IMAGE: url(images/myframes/7_l.gif); WIDTH: 1%; HEIGHT: auto"></TD></TR>
<tr><td style="WIDTH: 1%; HEIGHT: auto">ولا حوجه للستات 7_cdr</TD></TR></TABLE>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حوده كرامه
عضو فضى
عضو فضى
حوده كرامه


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
عدد المساهمات : 685
الاوسمة : ولا حوجه للستات Empty
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
نقاط : 908
السٌّمعَة : 3

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالسبت 26 ديسمبر - 1:46

سادتى ...سادتى...سادتى


(((عشان ما عندناش سيدات هنا فى القسم وانسات ولا عاوزين غير الرجال الابطال(((((



هنقدم ليكم طبق
النهارده

والطبق ده مقدم هديه من المعلم حوده كرامه
الى الماشمهدنز /عبد الرحمن

محبه كده يعنى
كان نفسى اجيبلك قفصين برتقان بس انته عارف بقا الظروف


ياله عشان وانته فى الغربه تعرف تظبط حالك ومحتالك

والرجاله كمان


والان مع:





طبق





طبق






طبق






طبق







طبق





ثوانى اعمل ريستارت لنفسى














طبق






طبق






ال..






هاااااااااااااااااااا




طبق





الحلويات







طبق
باااااااااااااابوسه



وقبل ما اقدمها اهدى لكم اغنية بسبوبه

بسبوسه..بسبوسه
بااااااااابوسه..بااااسبوسه
بت يانوسه ..يانوسه شايله البسبوسه
وله احلويتى وكبرتى وبقيتى جاااااا... هريسه... قصدى عروسه






المقادير:


كوبان من السميد


وملعقتا طعام من برش جوز الهند.
(((يعنى من الاخر تشتروا من اى سوبر ماركت اواى محل كيس بسبوسه



بيبقا زى دقيق كده من نوع خاص ..روحوا هاتوه
وناخد منه كوبايتنن وبعديها نجهز
معلقتين جوز هند عشان هيبقا فى حركات وحباشتكانات))))



ثلاثة أرباع الكوب من السكر.


ملعقة طعام من الباكينغ باودر.

ربع قالب من الزبدة المذوبة (((سمنه ياعم الحاج مش لازم زبده)))

وكوب من القشدة.

كوب من اللبن الزبادي.

القليل من الطحينة لدهن الصينية.

القليل من اللوز للزينة
((عشان حركات كده للصينيه ولو انى عارف الطفاسه هتالك الللوز قبل ما يتحط فى الصينيه )))


كوبان من السكر.

كوبان من الماء،وفانيلا.

ملعقة طعام من عصير الليمون.

ملعقة طعام من السمن البلدي.









الطريقة:
تخلط المكونات الجافة أي السميد
(((الللى قولت ليكم تشتروه من اى اى سوبر ماركت او محل اقول ايه بس قولوا عاوزين كيس بسبوسه)))

وبرش جوز الهند والسكر والباكينغ باودر مع بعضها، ثم تضاف إليها الزبدة والقشدة.


يدعك هذا المزيج باللبن الزبادي للحصول على عجينة،
و
تدهن الصينية بالطحينة ويسكب فيها الخليط ويترك حتى يختمر.((يعنى نسيبها شويه فى الصينيه قولوا مثلا كده 20دقيقه))))


يقطع محتوى الصينية إلى أشكال مربعة منتظمة
وتوضع حبة لوز في كل مربع،
((ده اذا ما حدش منكم طلع طفس واكلهم قبل ما يتحطوا)))



تخبز الصينية في الفرن حتى تحمر.


بعد ما الصينيه تحمر
فى الفرن

تحمر مش تحروقها وتبقا سوده))))
ربنا يجعل ايامكم حلوه وبيضه


يحضر القطر
(((يعنى عندنا فى مصر بنسميه عسل الحلويات ((مش عسل نحل هتودونا فى دا...قصدى مارينا)))
او الشربااااات ياشربات منك ليه






بغلي السكر مع الماء، وقبل انتهاء الغلي يضاف عصير الليمون والفانيلا والسمن المذوبة.

يصب القطر
(((اللى هوه عسل البسبوسه اللى هنصبه فوق الصينيه)))
الساخن فوق البسبوسة وتخبز مجدداً في الفرن لمدة 5 دقائق..




وبالهنا ..والشفا




مع تحيات
الشيف المزيف/حوده كرامه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حوده كرامه
عضو فضى
عضو فضى
حوده كرامه


ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
عدد المساهمات : 685
الاوسمة : ولا حوجه للستات Empty
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
نقاط : 908
السٌّمعَة : 3

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالخميس 14 يناير - 8:28

[size=24]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



سادتى ....سادتى...سادتى

زى ما قولنا عشان ما فيش ستات هنا ومش عاوزين ستات
المكان ده للرجاله وبس


اعلن لكم هذا النبأ الهام:

صرحت مصادر مسئوله ..عن ان السيد المحترم/عبد الرحمن
والمشهور ب صدق وعده
المقيم والكائن بايطاليا

انه قد تم اختطافه من قبل مجموعه نسائيه متطرفه


وقد تم اجباره على العمل كعميل مزدوج لهم


وتم اجباره على التوقيع على تعهد بالزواج من احداهن



واشارت المصادر المسئوله ايضا
انه بصدد قضاء عقوبة الزواج

وذلك بعد كتب الكتاب وتعلية الجواب
والاخذ بالاسباب

وسوف تكون مدة هذه العقوبه طبقا للاحكام القضائيه النسائيه
شهر كحد ادنى


هذا وسوف نواليكم بأخر التطورات تباعا
وانا لله وانا اليه راجعون






بعد نشرة الاخبار

ندخل بأه
على الرجاله العزاب
اللى لسه محدش قدر يعمله حاجه من قبل الجماعه

واقول لكل النساء:

::
مستمرون فى الجهاد ضدكم


ولن نرضح
وسوف نكمل مسيرة العطاء هنا
واعطاء الاكلات الهامه

حتى نعتمد على انفسنا دونكم




الاخوة ...والرجال

لا مكان للكلام هنا كما يقولون فى التلفاز:
الاخوه والاخوات

فقد تم منع وشطب هذه الكلمه من قاموسنا هنا


ايها الرجال الابطال

اليكم الان الاكله الجديده اهداء وذكرى للاخ /عبد الرحمن بما انه
فاتح محل فى ايطاليا

وبما ان ايطاليا مشهوره بالبيتزا





النهارده هنفتكره




ونقدم لكم





طريقة عمل البيتزاااااااااااااااا

















المقادير:

1 كيلو دقيق - 1 كوب زيت (اي نوع حسب الرغبه) - 4 ملاعق لبن بودره - 2 ملعقه كبيره خميره
جافه - 2/1 ملعقه صغيره ملح - 1 ملعقه كبيره سكر - 2 كوب ماء دافئ - 4/1 ملعقه صغيره فلفل
اسود - 2/1 ملعقه صغيره زعتر ناشف.

لتزيين الوجه:
(وش البيتزا
ده القصد
مش وشكم هتودونا كالعاده فى دااا...قصدى مارينا))


الصلصه: (2 كوب عصير طماطم +2 ملعقه كبيره زيت +1 ملعقه صغيره ملح + 4/1 ملعقه صغيره
فلفل اسود + 2/1 ملعقه صغيره سكر + 4/1 ملعقه صغيره خل)

توضع جميع المقادير معا علي النار
وتترك حتي تسبك.


بصل مقطع مكعبات صغيره اوحلقات (حسب الرغبه).


فلفل اخضر رومي مقطع مكعبات صغيره اوحلقات (حسب الرغبه).

طماطم مقطع مكعبات صغيره اوحلقات (حسب الرغبه).

زيتون اسود مقطع مكعبات صغيره اوحلقات (حسب الرغبه).

لحمه مفرومه عصاج او فراخ بانيه او مشويه مقطع مكعبات صغيره او تونه.

جبنه مبشوره (شيدر - رومي - موتزاريلا - بارميزان - ........) حسب الرغبه.







الطريقه:
نجهز الخميره

( في كوب نخلط الخميره الجافه و2/1 كوب ماء دافئ والسكر)

ويترك
4/1 ساعه حتي تخمر.


في طبق غويط نخلط ( الدقيق والملح والفلفل والزعتر واللبن البودره ) جيدا ثم يضاف الزيت لهم
ويخلطوا معا.


نضيف خليط الخميره للخليك السابق وتعجن جيدا.


نضيف الماء الدافئ حبه بحبه حتي تشعري بتماسك العجينه
( حوالي 1 و 2/1 كوب ماء او علي حسب
نوع الدقيق اذا احتاج اكثر ممكن تضيفي حتي تتماسك العجينه و تمط ولا تلزق في اليد).



نغطي العجينه ونتركها لتخمر في مكان دافئ لمدة 1 - 2 ساعه
( علامة التخمر انها تنفش).


نقطع كور من العجينه ونفردها بالنشابه بسمك 2/1 سم.

ندهن قاع صينيه بالزيت ونفرد العجينه بداخلها.




توضع الحشوات علي شكل طبقات كالتالي:
الصلصه ثم البصل ثم الفلفل الرومي ثم الطماطم ثم الزيتون ثم اللحوم(نوع واحد في المره الواحده)
وفي الآخر الجبنه.
تدخل الفرن علي درجة 200 مئويه في رف وسط لمدة 20 دقيقه او حتي يحمر الوجه.
و...... بالهناء والشفاء.












ودى طريقه تانيه:
زيها تقريبا
الكمية تكفي: 4 أشخاص

وقت التحضير: 30 دقيقة

وقت الطهي: 30 دقيقة


المقادير: مقادير العجين:

2 كوب دقيق
1/8 كوب زيت ذرة
1 بيضة
ذرة ملح
قطعة خميرة في حجم عين الجمل
ماء دافئ




مقادير الحشوة:
بسطرمة أو لحم معصج أو تونة

2 ثمرات فلفل أخضركبيرة

جبن رومي

جبن شيدر

جبن موزاريلا

زيتون أسود مخلي

شرائح طماطم رقيقة






مقادير الصلصة:

3م ك زيت ذرة
بصلة متوسطة مفرومة
عصير 3 ثمرات طماطم
1 م ك دقيق
ملح وفلفل أسود وبهارات







التحضير:
1- وضع ملعقة سكر للخميرة وبعض الماء الدافئ لتخمر

2- يتم عمل العجين وذلك بإضافة الملح للدقيق ثم إضافةالخميرة للدقيق وإضافة الزيت والبيضة وتعجن جيدا ويضاف له الماء الدافئ إذا احتاج له حتى تنفصل العجينة عن يديك ولا تلتصق بها، وتترك لتخمر وترتفع.


3- يتم عمل الصلصة وذلك بوضع الزيت في الحلة ووضع البصل المفروم معه ويقلب حتى يصبح لونه ذهبيا ثم يضاف الدقيق ثم عصير الطماطم ويترك ليغلي لدقائق ثم يضاف الملح والتوابل ويترك لتبرد.


4- يفرم البسطرمة والفلفل الأخضر والأجبان ويقطع الزيتون.


5- توضع 3 م ك زيت ذرة في الصينيةثم تفرد عليها العجين بسمك 1 سم وتترك لتخمر في الصينية.


6- توزع الصلصة في الصينية بالتساوي بحيث تغطي العجين.


7- يرش على الوجه -بالتساوي- البسطرمة أو اللحم المعصج أو التونة
(بعد تصفية الزيت منها وتفتيتها)
ثم الفلفل الأخضر ثم الأجبان ثم الزيتون ثم حلقات الطماطم ثم يساوى الوجه باليد بالضغط الخفيف جدا







وبالهنا ..والشفا






مع تحيات
الشيف المزيف/حوده كرامه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ahmed salim
مشرف عام
مشرف عام



ذكر الدولة : ولا حوجه للستات 3dflag23
العمر : 33
عدد المساهمات : 23
تاريخ التسجيل : 18/06/2010
شيخك المفضل : عمرو خالد
نقاط : 25
السٌّمعَة : 0

ولا حوجه للستات Empty
مُساهمةموضوع: رد: ولا حوجه للستات   ولا حوجه للستات I_icon_minitimeالأحد 31 أكتوبر - 6:00



ماشاء الله

المنتدى فيه ناس جميلة اوى

حاجة حلوة اوى اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ولا حوجه للستات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ديننا حياتنا (بحبك يارب) :: بيوتنا.. :: قعدة رجالة..-
انتقل الى: